kawior z pietruszki na zimę

45 min
2 porcje
Kawior z pietruszki na zimę
fascinadora, stock.adobe.com
0

Mówiąc o oryginalnych przekąskach, chciałbym osobno wspomnieć o kawiorze z pietruszki. Następnie opowiem szczegółowo, jak dokładnie przygotowuje się taką ciekawostkę i co jeszcze będzie do niej potrzebne. Niezwykłą opcją jest coś między kawiorem warzywnym a pesto.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Opłucz i osusz wszystkie warzywa.

Przepuść wszystkie składniki przez maszynę do mięsa.

Dodaj sól i ocet, wymieszaj i pozostaw masę na 20 minut.

Włóż do sterylnych słoików i sterylizuj kawior przez kolejne 15-20 minut.

Zwiń słoiki na zimę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy