lecho z czerwoną papryką i pomidorami na zimę

1 godz. 10 min.
2 porcje
Lecho z czerwoną papryką i pomidorami na zimę
Avocado_studio, stock.adobe.com
0

Lecho w puszkach na zimę to świetny wybór dla tych, którzy dbają o swoje zdrowie i dobrze się odżywiają. Lecho z czerwoną papryką i pomidorami zawiera wiele zdrowych witamin i pierwiastków śladowych, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Obierz pomidory i zmiksuj.

Pokrój wszystkie warzywa losowo.

Dodaj przyprawy, cukier i sól.

Dodaj asło roślinne i gotuj przez pół godziny na małym ogniu po ugotowaniu.

Dodaj czosnek i ocet, gotuj przez kolejne 5 minut i zwiń lecho w sterylne słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy