cukinia z ogórkami w stylu koreańskim na zimę

2 godz. 30 min.
4 porcje
Cukinia z ogórkami po koreańsku na zimę
nungning20, stock.adobe.com
0

Nie możesz też żyć bez pikantnych i pikantnych półfabrykatów w stylu koreańskim? W takim razie ten przepis jest specjalnie dla ciebie! Oprócz banalnej marchewki proponuję ugotować taką cukinię z ogórkami. Jeśli chcesz, możesz poeksperymentować z cięciem lub użyć tarki.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Losowo pokrój ogórki i cukinię.

Zmiel czosnek i ostrą paprykę.

Wymieszaj wszystkie składniki i pozostaw obrabiany przedmiot na około 2 godziny.

Rozłóż półfabrykat w słoikach i sterylizuj je przez 15 minut we wrzącej wodzie.

Rzuć się na zimę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy