Do tego przepisu dobrze sprawdzają się wędzone żeberka, wędzony kurczak lub coś w tym rodzaju. Mówię Ci, jak to wszystko ugotować, jeśli używasz multicookera bez patelni i garnków na każdą okazję.
Składniki
- groszek - 1 szkło
- woda - 3 szklanki
- marchew - 2 kawałki
- cebula - 1 rzecz
- wędzone - 200 g
- wędzony kurczak - 200 g
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Wcześniej namocz groszek, spłucz, zalej wodą i gotuj przez 40 minut w trybie gotowania zup.
Zmiel wszystkie wędzone mięso, marchewkę i cebulę, dodaj do zupy i gotuj przez kolejne pół godziny w tym samym trybie.
Dopraw potrawę do smaku i w razie potrzeby zmiksuj część masy blenderem.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy