warzywa z grzybami na zimę

1 godz. 30 min.
4 porcje
Warzywa z grzybami na zimę
dream79, stock.adobe.com
0

Grzyby doskonale uzupełniają nie tylko świeżą sałatkę warzywną, ale także kęs w puszkach. Ale jest kilka niuansów, które należy wziąć pod uwagę podczas gotowania. A w przepisie dowiesz się o nich wszystkich tak szczegółowo, jak to możliwe.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Posiekaj grzyby, zalej wodą i gotuj przez 30 minut na małym ogniu.

Dowolnie pokrój wszystkie warzywa, dodaj grzyby i olej, dodaj cukier i sól.

Wymieszaj i gotuj wszystko na małym ogniu przez około 45 minut.

Na koniec wlej ocet, ponownie wymieszaj i zwiń sałatkę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy