Sałatka z kapusty pekińskiej na zimę w słoikach

2 godz. 30 min.
4 porcje
Sałatka z kapusty pekińskiej na zimę w słoikach
Viktoriya, stock.adobe.com
0

Czy kiedykolwiek próbowałeś robić półfabrykaty nie tylko ze zwykłej, ale także z kapusty pekińskiej? Jeśli nie, wiele przegapiłeś! Chcę podzielić się wspaniałym przepisem na delikatną i jednocześnie chrupiącą sałatkę, na którą nie można pozostać obojętnym.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Cienko pokrój wszystkie warzywa.

Wymieszaj wszystkie składniki sałatki i dopraw do smaku.

Pozostaw obrabiany przedmiot na 1-2 godziny.

Włóż szczelnie do czystych, suchych słoików i sterylizuj przez 15 minut.

Rzuć sałatkę na zimę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy