
Zupa fasolowa jest sycąca domyślnie, ale nawet może być jeszcze bardziej sycąca. Na przykład dodaj tam makaron. W dalszej części przepisu powiem ci, co jeszcze będzie przydatne w takim naczyniu. Zmieniaj gęstość, wybierając ilość bulionu.
Składniki
- rosół z kurczaka - 2 L
- makaron - 100 g
- pomidory - 2 kawałki
- fasola - 1 puszka
- szpinak - 100 g
- Chili - 2 kawałki
- przyprawy i przyprawy - 2 łyżeczka
- pasta pomidorowa - 1 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Zagotuj bulion i wyślij do niego makaron.
Gotuj przez 5 minut i dodaj pokruszone pomidory, szpinak i fasolę.
Dodaj tam koncentrat pomidorowy, posiekane chili i przyprawy. Gotuj zupę, aż makaron się ugotuje.
W razie potrzeby podawaj z ziołami i tartym serem.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy