pieczenie 21.07.2022

chaczapuri z twarogiem z ciasta francuskiego

35 min
4 porcje
Chaczapuri z twarogiem z ciasta francuskiego
Alexey Vyatkin, stock.adobe.com
0

Być może nie ma takiego sera, z którego nie można zrobić nadzienia do chaczapuri. Na przykład ta opcja z twarogiem zakochuje się w sobie Od pierwszego kęsa. Jest też bardzo szybki, ponieważ użyjemy gotowego ciasta francuskiego.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj zioła i zieloną cebulę. Wymieszaj z twarogiem i twarogiem i dodaj zmiażdżony czosnek.

Rozwałkuj ciasto i pokrój w kwadraty lub kółka.

Połóż nadzienie na każdej warstwie, złóż po przekątnej i ściśnij krawędzie.

Piecz chaczapuri przez 25 minut w piekarniku o temperaturze 180 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy