dania główne 26.01.2022

mintaj ze szpinakiem i cytryną w piekarniku

30 min
2 porcje
Mintaj ze szpinakiem i cytryną w piekarniku
Anna, stock.adobe.com
0

Mintaj to jeden z najpopularniejszych, niedrogich i niedrogich gatunków białych ryb. Ale to nie czyni go gorszym. Idealna codzienna opcja na każdy dzień! Szczególnie mintaj spodoba się miłośnikom eksperymentów, ponieważ jest dobrze nasycony przyprawami i sokami. Złap wszechstronną, codzienną wersję ze szpinakiem i cytryną.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Losowo posiekaj szpinak i pokrój cytrynę na kliny.

Ułóż kawałki mintaja na poduszce szpinakowej i posyp wszystkie przyprawy i musztardę.

Ułóż kliny cytrynowe na wierzchu i piecz rybę przez około 20 minut w piekarniku o temperaturze 190 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy