dania główne 31.01.2022

Rolada wieprzowa z pesto

3 godz. 0 min.
4 porcje
Rolada wieprzowa z pesto
Radila, stock.adobe.com
0

Wspaniała opcja dla miłośników pachnących zieleni i ziół! Pesto to świetne przygotowanie do skomplikowanych przepisów, ponieważ opiera się na prostej oliwie z oliwek. Nic się nie przypali, nie wycieknie ani nie zmieni smaku, nawet jeśli masz ochotę dodać więcej nadzienia do wieprzowiny.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ułóż wieprzowinę w jednej warstwie. Może to być cały kawałek lub kilka małych nakładek.

Posmaruj całe pesto i posyp posiekanym czosnkiem.

Zawiń bułkę ślimakiem lub poeksperymentuj z pozycją fragmentów wieprzowiny ze względu na wzór w cięciu.

Ściągnij wszystko sznurkiem do gotowania i piecz przez około 2.5 godziny w piekarniku w 160 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy