pierwsze dania 10.07.2022

solanka z wołowiną i boczkiem w powolnej kuchence

1 godz. 20 min.
4 porcje
Solanka z wołowiną i boczkiem w powolnej kuchence
nikolaydonetsk, stock.adobe.com
0

Do tego przepisu polecam użycie wołowiny z kością. Tak więc bulion, a wraz z nim cała solanka, będzie jeszcze bardziej bogaty i aromatyczny. Ponadto bekon odgrywa również rolę w tym daniu. W przeciwnym razie jest to prawie klasyczny przepis.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Włącz tryb "smażenia" na 20 minut. Wlej trochę oleju.

Smaż posiekaną cebulę z marchewką przez kilka minut.

Dodaj drobno posiekaną wołowinę i boczek. Piecz przez kolejne 10 minut.

Dodaj wędzone mięso i kiełbaski i smaż do końca programu.

Dodaj pomidora, posiekane ogórki i oliwki. Napełnij wodą.

Gotuj mieszankę przez godzinę w trybie "Zupa".

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy