sałatki 22.01.2022

Sałatka z fasolką szparagową i konserwami rybnymi

20 min
2 porcje
Sałatka z fasolką szparagową i konserwami rybnymi
Anastasiya, stock.adobe.com
0

Fasolka szparagowa doskonale komponuje się z rybami w puszkach i każdą rybą. Nie bez powodu jest często przygotowywany jako dodatek. Tak więc w takiej sałatce ta kombinacja ponownie ujawnia się w całej okazałości. Jeśli nie boisz się eksperymentów, dodaj jeszcze kilka plasterków jabłka lub gruszki.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj zieloną fasolkę we wrzącej wodzie przez 3-4 minuty i ostudź.

Gotuj osobno i grubo posiekaj jajka.

Pokrój pomidory, posiekaj rukolę i dodaj oliwki do sałatki.

Ułóż konserwy rybne i anochusy i polej sałatkę oliwą z oliwek.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy