Sekretem tego przepisu jest niezwykłe połączenie wątroby dorsza, oliwek i sezamu. Trudno powiedzieć, w jaki sposób ta kuchnia odnosi się do tego dania. Jest to opcja, w której udało się zebrać wszystko, co najlepsze od razu, i wyszło po prostu niesamowicie.
Składniki
- wątroba dorsza - 300 g
- cebula fioletowa - 2 kawałki
- jaja przepiórcze - 8 sztuk
- oliwki - 2 garści
- ogórki - 2 kawałki
- Sezam - 2 art.
- oliwa z oliwek - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ugotuj jajka przepiórcze i pokrój w plastry.
Pokrój cebulę w krążki, a ogórki i wątrobę na średnie kawałki.
Pokrój oliwki w pierścienie.
Dodaj sezam, Wrzuć sałatkę i skrop oliwą z oliwek.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy