sałatki 22.01.2022

Sałatka z komosą ryżową, mango i grzybami

25 min
4 porcje
Sałatka z komosą ryżową, mango i grzybami
makasana photo, stock.adobe.com
0

Złap oryginalny i niezwykły przepis specjalnie dla miłośników grzybów! Potrzebujesz też komosy ryżowej, mango – a to dopiero początek. Więcej o tak ciekawej i niebanalnej sałatce powiem dalej w przepisie.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Przytnij twarde części szparagów, dodaj sól i włóż do piekarnika na 10 minut w temperaturze 180 stopni.

Gotuj komosę ryżową, aż będzie gotowa zgodnie z instrukcją.

Opłucz i oczyść grzyby, smaż je przez około 15 minut na średnim ogniu.

Losowo posiekaj pozostałe składniki i wymieszaj sałatkę.

Dopraw go oliwą z oliwek.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy