W przypadku tego przepisu radzę użyć rozdrabniacza do marchwi i kapusty. Ze względu na to, że tuńczyk w puszce jest bardzo delikatny, warzywa należy pokroić tak cienko, jak to możliwe. I najwygodniej jest to zrobić za pomocą rozdrabniania.
Składniki
- tuńczyk - 2 banki
 - kapusta - 150 g
 - czerwona kapusta - 150 g
 - Mieszanka sałatek - 60 g
 - marchew - 2 kawałki
 - cebula - 1 rzecz
 - pomidory - 2 kawałki
 - przyprawy i przyprawy - 1 CZ. l.
 - oliwa z oliwek - 4 art.
 
Przepis na gotowanie krok po kroku
Drobno posiekaj kapustę i marchewkę.
Pokrój cebulę i pomidory w cienkie pierścienie.
Ładnie ułóż mieszankę sałatkową i wszystkie warzywa, a na wierzchu tuńczyka.
Dopraw sałatkę i polej oliwą z oliwek.
 czy podobał Ci się przepis?
 0 komentarzy