sałatki 22.01.2022

Sałatka z wątróbką dorsza i selerem

15 min
4 porcje
Sałatka z wątróbką dorsza i selerem
zhekos, stock.adobe.com
0

Jedna z najbardziej oryginalnych sałatek z wątróbką dorsza, nie tylko z powodu selera. Sos miodowo-musztardowy nadaje mu szczególną skórkę, która jest niezwykle rzadko używana z taką kombinacją składników. Ale tutaj jest bardziej niż kiedykolwiek przy okazji!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj jajka przepiórcze przez około 5 minut po ugotowaniu i ostudź.

Pokrój je na pół, drobno posiekaj seler i posiekaj wątrobę dorsza.

Dodaj liście pietruszki i wrzuć sałatkę.

Połącz oliwę z oliwek, musztardę i miód i dopraw naczynie.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy