Jeśli lubisz pikantne i pikantne potrawy, ta sałatka warzywna będzie dla ciebie najbardziej odpowiednia. Oprócz grzybów i papryczek chili zawiera kilka innych tajnych składników, o których dowiesz się więcej w przepisie.
Składniki
- Grzyby - 300 g
- sałata - 1 pęczek
- Mieszanka sałatek - 100 g
- Zieleń - 1 pęczek
- awokado - 2 kawałki
- Chili - 2 kawałki
- cebula fioletowa - 1 rzecz
- ogórki - 2 kawałki
- oliwki - 100 g
- feta - 150 g
- oliwa z oliwek - 4 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Grubo posiekaj grzyby i włóż do piekarnika na 20 minut w 180 stopniach.
Pokrój oliwki, cebulę i chili w krążki, a ogórki z awokado i fetą w kostkę.
Dodaj sałatę i zioła i wrzuć sałatkę.
Dopraw go oliwą z oliwek.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy