sałatki 22.01.2022

Sałatka z wołowiną i fasolą

1 godz. 30 min.
4 porcje
Sałatka z wołowiną i fasolą
Anna żurawia, stock.adobe.com
0

Najważniejsze w tym przepisie jest dobrze ugotowana wołowina, która powinna dosłownie rozpłynąć się w ustach. Dlatego radzę upiec go z wyprzedzeniem i dobrze wytrzymać w piekarniku. Z czasem skup się na wymiarach swojego kawałka. A w tym samym czasie fasola będzie miała czas na gotowanie!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Piecz wołowinę w folii przez około 60-80 minut w 180 stopniach.

Gotuj fasolę, którą najlepiej wcześniej namoczyć przez noc.

Paprykę, cebulę i pomidory pokrój w paski.

Posiekaj orzechy, czosnek, chili i kolendrę.

Rozłóż wołowinę na włókna, dopraw sałatkę i dodaj trochę oleju, jeśli chcesz.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy