Jedną z moich ulubionych odmian Oliviera jest Olivier z grzybami. Więc jeśli uważasz, że nie ma takiego dania, które zepsuje pieczarki - ten przepis jest specjalnie dla ciebie. Minimum dodatkowych strat czasu - i zupełnie nowy wynik.
Składniki
- kiełbasa - 300 g
- pieczarki - 130 g
- zielony groszek - 150 g
- ziemniaki - 3 kawałki
- marchew - 2 kawałki
- jaja kurze - 4 kawałki
- ogórki kiszone - 3 kawałki
- majonez - 150 g
Przepis na gotowanie krok po kroku
Gotuj, aż jajka, ziemniaki i marchewki będą ugotowane.
Pokrój grzyby na talerze i smaż na złoty kolor.
Pozostałe składniki Oliviera pokrój w kostkę.
Dodaj zielony groszek do sałatki.
Dopraw Oliviera majonezem i dopraw do smaku.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy