sałatki 22.01.2022

świeża sałatka z awokado, ziołami i czerwoną rybą

10 min
2 porcje
Świeża sałatka z awokado, ziołami i czerwoną rybą
anna_shepulova, stock.adobe.com
0

Za oknem jest ciemno i nastrój na zero? Podaruj sobie tę pyszną sałatkę. Porcja potrawy wzbogaci organizm w witaminy, rozweseli i doskonale zaspokoi głód. Dodaj grzanki, chleb pita lub chrupiące pieczywo do sałatki i zdrowa przekąska jest gotowa.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę i ogórki.

Awokado obrać, pokroić i skropić octem winnym.

Rukolę i sałatę rozerwij rękami na kawałki.

Połącz ryby, awokado, liście sałaty, rukolę i ogórki.

Dodaj pieprz, sól, olej i delikatnie wymieszaj specjalnymi szczypcami.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy