Taka prosta sałatka będzie odpowiednia zarówno w domu, jak i na świątecznym stole. Tym razem powiem Ci, jak najlepiej zaprezentować go na specjalne okazje. A co jeszcze można dodać do smażonych grzybów i ziół dla smaku i piękna.
Składniki
- Grzyby - 300 g
- Mieszanka sałatek - 150 g
- pomidory koktajlowe - 200 g
- Chili - 2 kawałki
- jogurt - 100 ml
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
- orzechy (cedrowe) – 2 goście
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój wiśnie na połówki i chili w plasterki.
Grubo i delikatnie posiekaj grzyby i smaż do miękkości.
Wymieszaj mieszankę sałatkową z przyprawami i jogurtem.
Ładnie ułóż pozostałe składniki na wierzchu i posyp orzechami.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy