sosy 05.06.2023

marynata do pieczarek

5 min
4 porcje
Marynata do pieczarek
tanucha, stock.adobe.com
0

Jeśli planujesz gotować pieczarki-radzę marynować je przez co najmniej pół godziny. I sam zobaczysz, jak bawią się nowymi kolorami w gotowej formie. Marynaty można wypróbować na wiele różnych sposobów. Na przykład bardzo podoba mi się ta opcja.

Składniki

  • olej roślinny - 3 art.
  • sok z cytryny - 1 art.
  • czosnek - 2 ząbki
  • przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
  • koperek - 1 pęczek

Przepis na gotowanie krok po kroku

Zmiel czosnek z koperkiem.

Wymieszaj wszystkie składniki marynaty.

Marynuj pieczarki przez 30-40 minut.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy