Sekretem tego przepisu jest pikantny dressing na bazie musztardy Dijon. Powiem Ci, jak to zrobić, co zrobić z wołowiną i co jeszcze dodać do Dania. Spodoba się nawet prawdziwym smakoszom i doświadczonym kucharzom!
Składniki
- wołowina - 300 g
- cebula fioletowa - 1 rzecz
- Mieszanka sałatek - 130 g
- papryka - 2 kawałki
- pomidory - 2 kawałki
- czosnek - 2 ząbki
- kapary - 2 art.
- oliwa z oliwek - 2 art.
- sos sojowy - 1 art.
- musztarda Dijon - 1 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Usmaż wołowinę do smaku i pokrój w talerze.
Grubo posiekaj wszystkie warzywa, dodaj mieszankę sałatkową, czosnek i kapary.
Do sosu połącz oliwę z oliwek, sos sojowy i musztardę Dijon. Wymieszaj sałatkę.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy