sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwonej ryby i cytrusów

15 min
3 porcje
Sałatka z czerwonej ryby i cytrusów
Maryna Voronova, stock.adobe.com
0

Przepis dla tych, którzy lubią niezwykłe kombinacje smaków. Twoja ciekawość zostanie sowicie nagrodzona. Sałatka okazuje się soczysta, pachnąca i piękna. Ostre przyprawy doskonale podkreślają smak składników. Możesz dodać trochę słodkiej cebuli.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę na małe kawałki.

Pomarańczę, grejpfruta sparzyć wrzątkiem, obrać, obrać i posiekać.

Obierz kiwi i drobno posiekaj.

Wszystko wymieszaj, dodaj ziarna granatu, sól, skórkę, mielony imbir i pieprz.

Dopraw sałatkę oliwą z oliwek i delikatnie wymieszaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy