przekąski 08.03.2022

gorące kanapki z bekonem i piklami

20 min
2 porcje
Gorące kanapki z boczkiem i piklami
0

Najlepsze w tych gorących kanapkach są lekko solone lub konserwowe ogórki, ale także kiszone nic. Dobrze komponują się z lekko zrumienionym boczkiem i roztopionym serem. A wraz z chrupiącymi tostami polizasz palce.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Opiekaj chleb na grillu lub suchej patelni.

Gorące kanapki z boczkiem i piklami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 1

Osobno lekko podsmaż boczek na złoty kolor i pokrój ogórek w plasterki.

Gorące kanapki z boczkiem i piklami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 2

Uformuj kanapki: chleb, ser, bekon, ser, ogórki, chleb.

Gorące kanapki z boczkiem i piklami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 3

Wyślij je do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 10 minut.

Gorące kanapki z boczkiem i piklami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 4

Zdjęcie: Yuliia Stsepeleva

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy