
Jeśli chcesz, aby forshmak był bardziej satysfakcjonujący i dokładny, musisz dodać do niego inny składnik. Najczęściej są to ziemniaki, ale proponuję dzisiaj spróbować czegoś nowego. Złap sprawdzony przepis z białą fasolą w puszkach!
Składniki
- śledź (filet) – 800 g
- fasola (puszka) – 1 Bank
- cebula - 1 rzecz
- jabłka - 1 rzecz
- jaja kurze - 3 kawałki
- oliwa z oliwek - 2 art.
- Zieleń - 4 gałązki
- przyprawy i przyprawy - 1 CZ. l.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ugotuj jajka na twardo, obierz cebulę i jabłka. Opłucz fasolę pod bieżącą wodą.
Wszystkie składniki, w tym warzywa, przepuścić przez maszynkę do mięsa 1-2 razy.
Dopraw forshmak oliwą z oliwek i przyprawami.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy