Jeśli chcesz, aby forshmak był bardziej satysfakcjonujący i dokładny, musisz dodać do niego inny składnik. Najczęściej są to ziemniaki, ale proponuję dzisiaj spróbować czegoś nowego. Złap sprawdzony przepis z białą fasolą w puszkach!
Składniki
- śledź (filet) – 800 g
 - fasola (puszka) – 1 Bank
 - cebula - 1 rzecz
 - jabłka - 1 rzecz
 - jaja kurze - 3 kawałki
 - oliwa z oliwek - 2 art.
 - Zieleń - 4 gałązki
 - przyprawy i przyprawy - 1 CZ. l.
 
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ugotuj jajka na twardo, obierz cebulę i jabłka. Opłucz fasolę pod bieżącą wodą.
Wszystkie składniki, w tym warzywa, przepuścić przez maszynkę do mięsa 1-2 razy.
Dopraw forshmak oliwą z oliwek i przyprawami.
 czy podobał Ci się przepis?
 0 komentarzy