przekąski 08.07.2023

pasztet z wątróbki drobiowej z jajkiem

45 min
4 porcje
Pasztet z wątróbki drobiowej z jajkiem
Elena, stock.adobe.com
0

Jednym z najpopularniejszych dodatków do pasztetu z wątróbki drobiowej są jajka. Po pierwsze, są z nimi bardziej satysfakcjonujące i smaczniejsze. Po drugie, konsystencja jest bardziej miękka, przyjemniejsza i po prostu bardziej jednorodna. Chętnie podzielę się z Tobą ulubionym sprawdzonym przepisem.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj wątrobę przez około 25 minut, aż będzie miękka.

Osobno ugotuj jajka na twardo.

Posiekaj cebulę i smaż na złoty kolor.

Pokrój wszystko losowo i zmiel blenderem.

Dodaj przyprawy i miękkie masło. Zagnieść pasztet.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy