przekąski 19.06.2023

pasztet z wątroby dorsza

15 min
2 porcje
Pasztet z wątroby dorsza
Maria_Galushkina, stock.adobe.com
0

Idealny z krakersami i chrupiącym białym chlebem. Pasztet z wątroby dorsza zaleca się podawać na ciepło, ale zapewniam cię, że na zimno jest również bardzo smaczny. Taka przekąska uzupełni codzienny posiłek i będzie odpowiednia na świątecznym stole.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj koperek, obrane jajka i cebulę.

Włóż wątrobę dorsza do miski wraz z płynem i rozgnieć widelcem, aż będzie gładka.

Dodaj jajka, cebulę, koperek, olej i wymieszaj.

Sól, pieprz i jeszcze raz wymieszaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy