Świeże i soczyste pomidory koktajlowe z garścią zieleni lekko zneutralizuj tłusty smak boczku. Okazuje się o wiele smaczniejszy i przyjemniejszy! Sosy do takiego hot doga radzę podawać osobno. Zamiast majonezu możesz wziąć jogurt z czosnkiem i ziołami.
Składniki
- Kok - 4 kawałki
- kiełbasy myśliwskie - 4 kawałki
- boczek - 4 plasterki
- ogórki (marynowane) – 2 kawałki
- pomidory koktajlowe - 8 sztuk
- Zieleń - 0.5 pęczek
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój ogórki i wiśnie w plasterki, drobno posiekaj warzywa.
Piecz kiełbaski i boczek na złoty kolor i włóż do naciętych bułek.
Dookoła ułóż warzywa i posyp hot dogi posiekanymi ziołami.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy