przekąski 21.07.2023

faszerowane jajka z serem i czosnkiem

25 min
4 porcje
Faszerowane jajka z serem i czosnkiem
Maryna Voronova, stock.adobe.com
0

Uwielbiam nadziewane jajka z serem i czosnkiem za to, że z jednej strony jest to pyszna przekąska. Z drugiej strony prawie nic nie jest potrzebne do ich przygotowania. Świetne rozwiązanie tylko w nastroju lub na domowy bufet, gdy chcesz czegoś satysfakcjonującego, ale prostego i wygodnego.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ugotuj jajka na twardo i pokrój na pół.

Zetrzyj żółtka widelcem i zetrzyj oba rodzaje sera.

Dodaj posiekany koperek i zmiażdżony czosnek.

Wymieszaj wszystko z majonezem i włóż do połówek jajek.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy