Ten przepis jest idealny do serwowania koktajli w kieliszkach. A wszystko dlatego, że okazuje się bardzo jasny i kolorowy dzięki połączeniu zieleni, pomidorów i fety. Tuńczyk sprawia, że jest jeszcze bardziej soczysty i smaczniejszy.
Składniki
- tuńczyk - 2 banki
- pomidory koktajlowe - 8 sztuk
- seler - 2 łodygi
- papryka - 2 kawałki
- feta - 100 g
- pietruszka - 4 gałązki
- oliwa z oliwek - 4 łyżeczka
- włoskie zioła - 2 łyżeczka
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Drobno posiekaj seler, pomidory, fetę i paprykę.
Zetrzyj tuńczyka widelcem i ładnie ułóż składniki warstwami lub zmiksuj.
Dopraw sałatkę, skrop oliwą z oliwek i udekoruj natką pietruszki.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy