przekąski 02.07.2023

bułka pita z serem i grzybami

30 min
4 porcje
Bułka pita z serem i grzybami
valentinamaslova, stock.adobe.com
0

Dwie główne zalety bułek pita to wygoda gotowania i zmienność nadzień. Na przykład tę opcję z serem i grzybami można już nazwać klasyką. A jednocześnie trudno jest znaleźć ludzi, którym ten klasyk się nie spodoba.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj cebulę i grzyby i smaż do miękkości.

Posiekaj koperek i ogórki. Zetrzyj ser.

Wymieszaj wszystko z majonezem.

Połóż nadzienie na chlebie pita, zwiń ciasną rolkę, zawiń w folię i wyślij do lodówki na godzinę.

Pokrój bułkę na stół.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy