przekąski 28.06.2023

Julienne z grzybami i rybą

45 min
4 porcje
Julienne z grzybami i rybami
timolina, stock.adobe.com
0

Specyfika gotowania julienne pozwala eksperymentować i znaleźć idealne połączenie smaków dla Twojego Dania. Na przykład bardzo podoba mi się nie tylko standardowy kurczak, ale także taki julienne z rybami i grzybami. Następnie opowiem o nim bardziej szczegółowo.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój rybę w kostkę i smaż przez kilka minut, mieszając.

Smażyć osobno, aż wilgoć odparuje posiekaną cebulę z grzybami.

Dodaj rybę, dopraw, polej śmietaną i zagotuj.

Dusić wszystko razem przez kilka minut, ułożyć w foremkach i posypać startym serem.

Wyślij julienne na 15 minut do piekarnika w 180 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy