przekąski 03.07.2023

Tatar cielęcy

30 min
2 porcje
Tatar cielęcy
Vladimir, stock.adobe.com
0

Tatar to wspaniały wybór dla miłośników surowego mięsa. Ale tutaj ważne jest, aby główny składnik był świeży i najwyższej jakości. Klasyczny Tatar jest zrobiony z młodej cielęciny, a następnie powiem ci, jak to zrobić.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój zimną cielęcinę w bardzo drobną kostkę, sól i pieprz. Wymieszać.

Drobno posiekaj cebulę, oliwki i korniszony, a także wymieszaj.

Za pomocą pierścienia włóż tę mieszankę do talerzy na garść rukoli.

Następnie ułożyć cielęcinę, skropić olejem i balsamikiem i ułożyć na żółtku.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy