Pyszna i łatwa do przygotowania przekąska. W razie potrzeby może być lekko pikantny lub pikantny. Opowiadam mój ulubiony przepis ze zdjęciami krok po kroku. Spróbuj-cała Twoja rodzina będzie zachwycona!
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Wlej sól i cukier do rondla, a następnie wlej wodę i zagotuj, mieszając. Następnie wlej ocet do gorącej wody.
Umyj pomidory i pokrój na połówki lub ćwiartki.
Posiekaj obrany czosnek na talerze, cebulę na ćwiartki w krążki lub paski.
Drobno posiekaj świeże warzywa nożem.
W czystym słoiku złóż połowę cebuli, czosnku i ziół.
Włóż połowę pomidorów do słoika, a następnie ponownie ułóż cebulę, czosnek i zioła.
Ponownie włóż pomidory, zalej wszystko marynatą aż do góry. Zamknij słoik pokrywką, ostudź, a następnie włóż do lodówki na noc.
Następnego ranka ta pyszna przekąska będzie gotowa. Może być podawany jako dodatek do mięsa, ryb lub dodatków!