Idealne połączenie chrupiącego ogórka, pikantnej musztardy i pysznej domowej roboty wieprzowiny sprawi, że ta kanapka będzie ulubioną przekąską dla całej rodziny. Mówię Ci, jak łatwo i prosto go ugotować!
Składniki
- chleb - 2 Kawałek
 - ogórki (marynowane) – 1 rzecz
 - Bujenina (Strona główna) – 1 plasterek
 - cebula fioletowa - 1 rzecz
 - musztarda - do smaku
 
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój cebulę w cienkie krążki, a ogórek w długie plastry.
Wysusz chleb na suchej patelni z obu stron.
Posmaruj jedną kromkę chleba musztardą.
Połóż sałatę i gotowaną wieprzowinę na wierzchu.
Następnie ułóż ogórki i krążki cebuli.
Przykryj pozostałym chlebem.
 czy podobał Ci się przepis?
 0 komentarzy