desery 19.07.2023

pastila imbir-cytryna-miód

6 godz. 0 min.
4 porcje
Pastila imbir
AlexanderD, stock.adobe.com
0

Pastylki do ssania mają dwie ogromne zalety. Po pierwsze, jest przydatny, co nie zawsze jest typowe dla deserów. Po drugie, jest bardzo zróżnicowany, ponieważ można go przygotować z dowolnych owoców i jagód z różnymi dodatkami. Proponuję spróbować pastylki imbir-cytryna-miód!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Zmiel cukinię w blenderze. Możesz dodać trochę mięty.

Pokrój cytryny, usuń pestki, zetrzyj imbir i wymieszaj całość z cukinią.

Dodaj miód i ponownie ubij.

Naoliwić tace suszarki, wlać puree i wysuszyć pastylkę zgodnie z Instrukcją w temperaturze 45 stopni, aż będzie gotowa.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy