dżem winogronowy w powolnej kuchence

1 godz. 0 min.
4 porcje
Dżem winogronowy w powolnej kuchence
valentinamaslova, stock.adobe.com
0

Jeśli lubisz dżem, ale nie lubisz długo bawić się przy kuchence, szczególnie latem w upale-wybierz ten przepis. Po pierwsze, dżem winogronowy jest bardzo oryginalny. Po drugie, gotuje się w powolnej kuchence i wymaga minimalnego wysiłku i zaangażowania w ten proces.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Przykryj winogrona cukrem, dodaj wodę i lekko zetrzyj tłuczkiem bezpośrednio w misce multicookera.

Włącz tryb "gaszenia" na 45 minut.

W tym procesie kilkakrotnie wymieszaj dżem.

Rozłóż go w wysterylizowanych słoikach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy