lecho bez oleju na zimę

1 godz. 10 min.
4 porcje
Lecho bez oleju na zimę
natavilman, stock.adobe.com
0

W lecho w puszkach wszystko jest dobre, z wyjątkiem dodatkowych kalorii z powodu dodatku oleju. Więc jeśli obserwujesz odżywianie lub jesteś na diecie, wybierz ten przepis! Smak nie jest gorszy, wszystko jest przechowywane tak samo dobrze-bez pułapek!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Obierz pomidory, zmiel blenderem i zagotuj masę.

Pokrój oba rodzaje papryki i cebuli, Wyślij do pomidora i gotuj lecho przez godzinę na małym ogniu.

Dodaj cukier, przyprawy, sól, zmiażdżony czosnek i ocet.

Dusić lecho przez kolejne 5-7 minut i zwinąć w wysterylizowane słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy