kawior warzywny z burakami na zimę przez maszynę do mięsa

2 godz. 0 min.
4 porcje
Kawior warzywny z burakami na zimę przez maszynkę do mięsa
SK, stock.adobe.com
0

Uwielbiam kawior warzywny, ponieważ daje możliwość wykorzystania wielu różnych warzyw. Na przykład w naszym domu bardzo lubimy buraki, więc mam kilka tajnych przepisów na ich przygotowanie. Tym razem powiem Ci, jak łatwo i prosto zrobić taki kawior przez maszynę do mięsa.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Obierz wszystkie warzywa i przepuść przez maszynę do mięsa.

Dodaj cukier, masło i sól. Doprowadzić do wrzenia.

Gotuj kawior przez 1,5 godziny na minimalnym ogniu, a następnie wlej ocet.

Zwiń kawior na zimę w wysterylizowanych słoikach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy