papryka faszerowana kapustą

45 min
4 porcje
Papryka faszerowana kapustą
Menyhert, stock.adobe.com
0

Konserwowanie nadziewanej papryki jest czasami łatwiejsze niż na pierwszy rzut oka. Chyba że potrzebne jest odpowiednie nadzienie, oczywiście nie mięso. Oferuję niesamowicie oryginalną wersję z kapustą-niesamowitą przekąskę dla domu i gości.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ostrożnie usuń ogony z nasion pieprzu i posiekaj kapustę.

Gotuj paprykę przez 7-10 minut we wrzącej wodzie na małym ogniu, ostudź i mocno napełnij kapustą.

Włóż paprykę do słoików.

Zagotuj wodę z octem i wszystkimi przyprawami, zalej paprykę i sterylizuj słoiki przez kolejne 15 minut.

Zwiń obrabiany przedmiot.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy