grzyby miodowe na zimę

1 godz. 0 min.
4 porcje
Grzyby miodowe na zimę
Elenglush, stock.adobe.com
0

Jeśli lubisz grzyby, bardzo radzę przygotować je samodzielnie w szczycie sezonu. Oczywiście zawsze można je kupić w sklepie. Ale Przyznaj się, jak długo ostatnio natknąłeś się na naprawdę pyszną marynatę sklepową? Na pewno tak się nie stanie w domu!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ostrożnie posortuj i opłucz grzyby miodowe i gotuj w osolonej wodzie przez około pół godziny. Wrzuć do durszlaka.

Dodaj całą cebulę i wszystkie inne składniki, zagotuj i gotuj wszystko razem przez kolejne 15 minut.

Usuń cebulę i zwiń grzyby miodowe w wysterylizowanych słoikach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy