pierwsze dania 18.02.2022

gęsta zupa grochowa w powolnej kuchence

1 godz. 10 min.
4 porcje
Gęsta zupa grochowa w powolnej kuchence
MSPhotographic., stock.adobe.com
0

Mówię Ci, jak gotować gęstą i bogatą zupę grochową w powolnej kuchence! Jest to jeszcze łatwiejsze niż na patelni, ponieważ nie będziesz musiał śledzić czasu i procesów. A po prostu nie można się oprzeć aromatowi gotowego dania.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Moczyć groszek przez kilka godzin, włożyć do wolnowaru, zalać wodą i gotować przez 30 minut w trybie zupy.

Losowo pokrój wszystkie pozostałe składniki, Wyślij do wolnowaru i gotuj w tym samym trybie.

Dopraw zupę i gotuj przez kolejne 10 minut.

Odcedź około jednej czwartej zupy, zmiel blenderem i włóż z powrotem. Wymieszać.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy