dania główne 28.01.2022

morszczuk z warzywami w piekarniku

35 min
4 porcje
Morszczuk z warzywami w piekarniku
Anna, stock.adobe.com
0

Uwielbiam piec ryby od razu z warzywami. Jest szybki, wygodny, smaczny i nie trzeba wymyślać osobnego przystawki. Mówię Ci, jak to zrobić poprawnie. Proponuję tym razem ugotować rybę w folii. Ale zawiń go porcjami, aby wszystko było dokładnie równomiernie upieczone i wygodniej jest podawać.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj wszystkie warzywa i ułóż na folii.

Filety z morszczuka natrzeć przyprawami, skropić sokiem z cytryny i ułożyć na wierzchu.

Zawiń folię i wyślij rybę do piekarnika na 20-25 minut w temperaturze 180 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy