dania główne 22.02.2022

omlet ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi w powolnej kuchence

25 min
2 porcje
Omlet ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi w powolnej kuchence
timolina, stock.adobe.com
0

Wstań jutro wcześnie i przygotuj przepyszny omlet. Przypominam, że idealne danie okaże się, jeśli wszystkie składniki będą miały temperaturę pokojową. Ilość i zakres dodatków możesz dostosować samodzielnie.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Posiekaj szpinak i pomidory koktajlowe.

Jajka lekko ubij z mlekiem, mielonym pieprzem i solą.

Dodaj szpinak i wymieszaj.

Aktywuj tryb "Pieczenie", posmaruj miskę multicookera masłem i wlej przygotowaną mieszaninę. Gotuj przez 15 minut.

Połóż omlet na talerzu. Z jednej strony ułóż pokrojone pomidory, sól, pieprz i skrop oliwą z oliwek. Przykryj pomidory drugą częścią omletu.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy