Głównym sekretem tej bułki jest to, że kilka rodzajów sera trafia do nadzienia jednocześnie. Oferuję ci mój sprawdzony przepis, ale możesz eksperymentować z własnymi pomysłami. W każdym razie w połączeniu z pieczonym indykiem na pewno będzie bardzo smaczny!
Składniki
- pierś z indyka - 500 g
- ser - 80 g
- parmezan - 50 g
- Ser Dor Bleu - 60 g
- ser śmietankowy - 80 g
- zioła prowansalskie - 1 łyżeczka
- papryka - 1 łyżeczka
- przyprawy i przyprawy - 1 CZ. l.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Rozwiń pierś, ubij i natrzyj przyprawami.
Zmiel cały ser i ułóż na indyku. Zwinąć ciasną bułkę i natrzeć ziołami i papryką.
Zawiń rolkę w folię i piecz w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około 45 minut.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy