dania główne 24.01.2022

łosoś z tymiankiem i kminkiem w piekarniku

25 min
4 porcje
Łosoś z tymiankiem i kminkiem w piekarniku
Rozmarina, stock.adobe.com
0

Najczęściej łosoś piecze się po prostu z solą i pieprzem. Ale jeśli chcesz dodać więcej przypraw lub ziół, musisz dokładnie przemyśleć sprawę, aby nie zagłuszyć smaku ryby. Dziś chcę zaoferować dobrą i sprawdzoną opcję z tymiankiem i kminkiem. Tylko nie nadużywaj ich ilości!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Natrzyj rybę oliwą z oliwek i posyp solą, pieprzem i kminkiem.

Ułóż klin cytrynowy na wierzchu i posyp posiekanym tymiankiem.

Piecz kawałki łososia przez około 20 minut w 190 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy