sałatki 22.01.2022

sałatka rybna z koreańską marchewką

35 min
4 porcje
Sałatka rybna z koreańską marchewką
Alexandr Milodan, stock.adobe.com
0

Radzę użyć ryby morskiej do tego przepisu, ale ogólnie zrobi to każda, którą kochasz. Koreańskie marchewki łatwiej jest zrobić z wyprzedzeniem lub kupić gotowe, aby później po prostu dodać je w razie potrzeby.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Oczyść rybę z kości lub weź filety. Natrzyj przyprawami i piecz przez około 25 minut w 180 stopniach w folii.

Pokrój rybę w paski.

Zetrzyj cukinię na koreańskiej tarce, drobno posiekaj cebulę i czosnek i wymieszaj wszystkie składniki.

W razie potrzeby dodaj przyprawy i skrop sałatkę olejem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy