W tym przepisie najważniejsze jest, aby nie rozgotować wołowiny. Upewnij się, że pozostaje różowy w środku. Polecam również grillowanie gruszki-okazuje się bardzo nietypowe i smaczne. A czego jeszcze będziesz potrzebować, powiem ci dalej.
Składniki
- wołowina - 300 g
- Gruszka - 1 rzecz
- Mieszanka sałatek - 150 g
- orzechy włoskie - 80 g
- jogurt - 4 art.
- musztarda - 1 art.
- Mieszanka groszku pieprzowego (mielona) – 0.5 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Usmaż wołowinę i pokrój w paski.
Pokrój gruszkę w cienkie plasterki i grilluj.
Dodaj mieszankę sałatkową i posiekane orzechy. Popieprzyć.
Do sosu wymieszaj jogurt z musztardą.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy