sałatki 22.01.2022

Sałatka z marynowanych ośmiornic, pieczarek i rukoli

20 min
4 porcje
Sałatka z marynowanych ośmiornic, pieczarek i rukoli
Vladimir, stock.adobe.com
0

Lubisz owoce morza? Przygotuj świeżą sałatkę z marynowanych ośmiornic, pieczarek i rukoli. Takie danie można łatwo podać na świątecznym stole. Przyjemnie zaskoczy gości pięknem i oryginalnym smakiem.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój pomidory koktajlowe, łodygi selera i pieczarki.

Roztop masło na patelni, dodaj pieczarki i smaż do miękkości.

Połącz rukolę, pomidory, marynowane ośmiornice, pieczone pieczarki, seler i oliwki.

Sól, pieprz, dodaj oliwę z oliwek i wymieszaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy